NickJean

NickJean is er in gespecialiseerd om de modetrends te combineren met de wensen van de vrouw. Het resultaat is een fashionable broek met een geweldige pasvorm.

NickJean is een kwalitatief hoog broekenmerk uitgevoerd in de nieuwste ontwerpen en details. Ons voornaamste doel is om vrouwen een broek te bieden met de perfecte pasvorm, in de mooiste kwaliteiten voor een betaalbare prijs. Alle ontwerpen van NickJean zijn uitgewerkt met bijzondere labels, stiksels, borduursels en speciale details.

Met de focus vanuit onze DENIM hoofdstad brengt NickJean onder het label NickJean // DENIM ook een inspirerende denim collectie in de nieuwste wassingen en met uitzonderlijke details. Met als basis die steeds weer terugkerende perfecte pasvorm.

Het is juist ook de stabiliteit in de pasvorm die voor een enorm vertrouwen zorgt bij onze retailers. Elk seizoen bieden wij en So Me Mode in Wierden nieuwe ontwerpen hierin. Wij zijn zeer trots op het feit dat deze betrouwbaarheid in pasvorm Ć©n kwaliteit NickJean zoveel succes brengt in binnen-en buitenland!

NickJean

NickJeanĀ Voorjaarscollectie

NickJean
NickJean
NickJean
NickJean
NickJean
NickJean
NickJean
NickJean
NickJean